Нивните емоции не исчезнаа ни по разводот, а за нивната љубов уште се зборува

Веста дека мајката на реперот Реља Поповиќ почина, ја изненади јавноста, како поради тоа што никој не знаел дека таа се бори со тешка болест, така и поради фактот дека се работи за Зоја Беголи, легенда на српската уметност, прва солистка на балетот, педагог, професорка, прведувачка, Иако на јавноста и е познато дека таткото на Реља починал кога раперот имал само две години, малкумина знаат дека ...

⇐ DailyЖурнал ⇒