Неверојатно – Што се случува кога ќе помешате Пепси и течен азот

Ова е мал експеримент кој покажува како секојдневните работи реагираат кога се полеани со течен азот. Погледнете го видеото, навистина неверојатно

⇐ DailyЗа Се ⇒