Неверојатен талент – куче совршено го изведува трикот „лежи и глуми мртов“

Ова слатко кученце навистина има талент. Кучето Бејли успеа да дојде до „своите 5 минути слава“ откако гостуваше во „Шоуто на Дејвид Летерман“. Тој трикот „лежи и глуми мртов“ го издигна на сосем ново ниво. Погледнете го видеото

⇐ DailyЗа Се ⇒