Неочекуван пресврт во хит серијата „Парампарче“

„Парампарче“ еедна од најпопуларните и најгледаните серии во Македонија. Сите со нетрпение ја очекуваат секоја следна епизода. Освен што е познато дека во идните епизоди главната актерка Ѓулсерен ќе почине, ќе се случат уште многу други големи пресврти. Дел од нив се однесуваат на Дилара која ќе има дете и ќе се омажи. И милата Џансу ќе се омажи исто така но, ќе украде бебе, додека пак Хазал ќе ...

⇐ DailyЗа Се ⇒