Нејзиниот сопруг се вратил порано дома и ја затекнал со друг, погледнете го филмското бегство на љубовникот

На почетоткот од видеото можеме да видиме како пар се кара додека на тераса сите го гледаат, па собраните минувачи ја снимале сцената на која биле сведоци. Меѓутоа, само неколку минути подоцна на сцената настапува и љубовникот кој со помош на чаршафи низ прозор побегна од станот.

⇐ DailyКурир ⇒