Научете да си простите себеси за направените грешки!

Многу луѓе се прашуваат како да го надминат разочарувањето, тешкотиите во животот и неочекуваните животни падови. Постојат многу одговори на ова прашање во зависност од конкретното искуство, но постои едно нешто што секогаш се заборава. Многу често се вели дека луѓето треба да знаат да им простуваат на другите, но се заборава моментот дека треба да знаат да си простат и самите себеси. Појавата на ...

⇐ DailyТВ Орбис ⇒