Наташа Малинкова ја преработи Кејти Пери

После евровизиската „Dance Alone“, сопствената „Само мој“ и несудената победничка „Карма на Западњаците“ , Наташа Малинкова продолжува со серијата акустични преработки, а овој пат одлуката падна на повратничкиот хит на Кејти Пери, „Chained To The Rhythm“. Повторно во соработка со колегата Столе Аврамов, кој ја придружува на гитара и кој се погрижи за миксот и мастерингот, Малинкова нè почести со ...

⇐ DailyРадиоМК ⇒