Се направи парампарче, вака Ѓулсерен влета во снегот

Убавата турска актерка Нургул или нам позната како Ѓулсерен од Парампарче, хит-серијата на Сител, навистина знае како да ужива во снегот. Убавата актерка се фрла во снегот и прави снежни ангели.

⇐ DailyЖурнал ⇒