Најубавата Македонка го очекува своето прво дете

Познатата манекенка и една од најубавите Македонки Катарина Ивановска празничниов период го минува во Скопје. Но покрај веселото расположение за Новата година кај неа има и дополнителна причина за радост. Таа е во петтиот месец од бременоста. Катарина веќе неколку години е во врска со својот партнер Цобе, си кого го очекува своето прво дете. Дали набрзо ќе има свадбени ѕвона на естрадата останува ...

⇐ DailyЗа Се ⇒