Најубавата Македонка е бремена (Фото)

Катарина Ивановска празничниов период го минува во Скопје. Но покрај Новата година кај неа има дополнителна причина за радост. Супермоделот е во петтиот месец од бременоста. Вистина.мк пишува дека Катарина со својот партнер Цобе, со кого веќе неколку години е во врска, го очекува своето прво дете.

⇐ DailyStart.mk ⇒