Ова е најубавата грчка плажа, со кристално чисти води

Според весникот greece10best, ова е најубавата грчка плажа која се наоѓа на два километри од градот Хања. Водите на оваа плажа се кристално чисти, а многуте карпи околу неа и дивата флора придонесуваат за оваа прекрасна глетка.

⇐ DailyКурир ⇒