Најдобриот начин да ги согориме калориите по празниците

Аеробик центарот при СЦ „Јане Сандански“ ја нуди Insanity програмата, за која веќе сите знаеме дека ги носи најбрзите и најефикасните резултати. Insanity часовите се одржуваат секои понеделник, среда и петок од 20:30-21:30 часот, вторник и четврток од 18:30-19:30 часот и сабота од 11:30-12:30 часот. Тренинзите се со брзо темпо и висок интензитет, вклучува кардиоваскуларни вежби, интервални ...

⇐ DailyIndex24.mk ⇒