Можете ли да јадете струја? Овој човек може

Нареш Кумар (42) од Индија тврди дека има уникатен дар... Кумар црпи енергија од електричната струја и тоа го храни, кога дома нема јадење. Тој вели дека дарбата ја открил на работа и сосема случајно, кога допрел жица под напон, но ништо лошо не му се случило. Тогаш одлучил детално да ги испита своите способности. Зграпчил уште неколку жици под напон и сфатил дека струјата може да ја користи ...

⇐ DailyИнтересно ⇒