Модната куќа на Викторија Бекам во долгови

Поранешната британска пејачка, а моментално дизајнер, Викторија Бекам изгледа има сериозни проблеми во бизнисот. Гласините велат дека таа не само што не добива профит од својата брендирана облека, туку е во долгови. Се шпекулира дека модната куќа „Victoria Beckham“ има стекнато 4,6 милиони фунти долгови (над 6 милиони долари). За тоа дека бизнисот на Бекам е на пат да исчезне, се зборуваше по ...

⇐ DailyСтандард ⇒