„Мистер Бин“ загубил повеќе од шест милиони долари во разводот, но за утеха има двојно помлада девојка

Роуен Аткинсон (62) неодамна се појавил на премиерата на својот нов филм „Top Funny Comedian” кој ќе се прикажува само во Кина. Познато е дека овој актер има големи симпатии од Кинезите со оглед на тоа дека неговиот филм „Господин Бин на одмор“ од 2007. година заработил повеќе од три милиони долари, само во Кина. За новиот филм, Аткинсон поторно станал господин Бин, а заработката која ќе ја добие ...

⇐ DailyMojaTV ⇒