Од милионери – милијардери: Бијонсе и Џеј Зи

Бијонсе и Џеј Зи станаа милијардери, според рејтингот на Forbes, кој се појави наскоро и објави дека раперот поседува 810 милиони долари. Повеќето од парите на Џеј Зи се во музичката куќа “Рок нејшн” и другите компании. Семејството има значителен удел и во стриминг платформата Тајдал. Џеј Зи потпиша 10-годишен договор со “Лајв нејшн” за концерти. Тој е во вредност од 200 милиони долари. Според ...

⇐ DailyЛокално ⇒