Миленко О'Нил: Земјата е рамна!

Кошаркарската легенда Шекил О'Нил се придружи на шарената групација стручњаци и интелектуални бардови кои не веруваат дека Земјата е тркалезна. Аргументацијата му е генијална: Возел тој од еден друг брег и сè му било рамно! Тој за оваа тема се произнесе кога беше замолен да ги коментира ставовите на Кајри Ирвинг од Кливленд Кавалирс кој неодамна се прогласи за следбеник на теоријата за рамна ...

⇐ DailyОф Нет ⇒