Марија Шерифовиќ и ја украде чантата на Јелена Карлеуша: Ќе се шокирате што пронајде таму! (видео)

Најавата на новата емисија на Ѕвездите на Гранд носи интересни случувања. Марија Шерифовиќ одлучи да и ја украде чантата на Јелена Карлеуша за да види што носи дивата во неа, а тоа што го пронајде ја шокираше. Да ли сте свесни дека во чантата таа носи само моливче за усни? Ти си болна, и кажа Марија на Јелена додека оваа врескаше: Врати ја чантата, дебела! Погледнете ја најавата!

⇐ DailyВистина ⇒