Манекенката Катарина Ивановска е бремена ФОТО

Македонската убавица со интернационална кариера има причина плус да ѝ се радува на Новата 2017 година. Имено,порталот Вистина.мк пишува дека Катарина со својот партнер Цобе, со кого веќе неколку години е во врска, го очекува своето прво дете. Убавата Катарина е во петтиот месец од бременоста. Дали набрзо ќе има свадбени ѕвона на естрадата останува да видиме.

⇐ DailyMK News ⇒