Македонците меѓу најнесреќните на Балканот

Норвешка е на првото место на листата на најсреќни земји на планетата. На Балканот се најсреќни граѓаните на Србија, додека Македонците се втора најнесреќна земја во регионот. Извештајот објавен денеска им даде повод за задоволство на Норвежаните, кои впрочем и онака се задоволни и среќни, објави Дојче веле . Скандинавската држава се искачи за три позиции и го зазеде првото место како најсреќна ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒