Мајмуни тажеа по бебето-робот што ги шпионира

Мајмуни, изненадувачки тажеа по бебе-робот кое го прифатија како свое, што можеше да се забележи во документарецот „Шпион во дивината“ на Би-Би-Си. Групата се собра околу вештачкото животно, навидум изразувајќи тага, додека комуницираа тивко меѓусебе и се прегрнуваа.Оваа програма дава приказ за секојдневниот живот во дивината, преку уфрлање на роботи кои личат на животните што ги снимаат, со ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒