Лукас сакаше да му даде глас пред да почне да пее: Македонскиот пејач без конкуренција во Ѕвездите на Гранд! (видео)

Нашиот Ристе од почетокот беше во водство, а продолжи со исто темпо. Погледнете што отпеаја тие и како реагираше жирито!

⇐ DailyКурир ⇒