ЛУДАТА СТРАНА НА СЕВЕРНА КОРЕЈА: Војници заиграле одбојка во нуклеарен објект

Додека цел свет стравува дека, поради тензиите помеѓу САД и Северна Кореја, би можела да избие Трета светска војна, во најконтроверзната земја на светот војниците одлучиле да се опуштат и да заиграат одбојка, верувале или не, во нуклеарен објект. Неверојатните сателитски фотографии од нуклеарен објект во оваа земја направиле вистинска конфузија помеѓу набљудувачите во Вашингтон, пренесе британски ...

⇐ DailySky MK ⇒