Лозано отвори душа за Вистина.мк: Секој има доблести и маани, а Савка ги има вистинските за мене!

На музички план во годината што измина промовираше неколку синглови, спотови, освои награда на МАРС, пееше за реклама на познат бренд… задоволен ли си од постигнатото? “Жена како ти” и “Бонбона” и нивните спотови, се моите последно издадени авторски песни, имав и соработка со голем светски бренд , каде што нумерата беше и тоа како вртена по медиумите. Исто така и освоената награда за “Бонбона” ...

⇐ DailyВистина ⇒