Лоши вести за познатиот пејач

Легендарниот поп пејач Мики Јевремовиќ на 27 декември минатава година доживеа тежок мозочен удар, а веќе неколку дена е во кома. Здравствената состојба во овој момент е многу тешка тоа го потврди неговиот помлад брат кој додаде дека лекарите го одржуваат пејачот во живот и дека се е во Божји раце. Мики во вторникот беше на реанимација. Разговарав со лекарите и тие ми кажаа дека ситуацијата се ...

⇐ DailyРепортер ⇒