Лажна панда ги измами туристите во Сочи

Лажно младенче од панда со кое туристите во Сочи, Русија, се фотографирале, се испостави дека е куче, пренесуваат британските медиуми.Измамата била откриена откако загрижени граѓани ја известиле полицијата дека забележале човек кој им наплаќа на туристите да се сликаат со неговата панда.Полицајците откриле дека не станува збор за мечката која потекнува од Кина, туку за пес од расата чау-чау, кој ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒