Само една седмица релаксираност и смирен ум ќе направи чуда за вас. Без разлика колку сметате дека сте отпорни, стресот е нешто што лесно може да завладее со ...
сите 9 | | | веќе видена

 Многу модели секојдневно се под притисок да изгледаат точно како што работата им наложува, или да носат точно одреден конфекциски број на облека. Лиза Голден ...
сите 2 | | | веќе видена

 Старлетата призна дека до носот ѝ допираат различен спектар од ароми, зависно од тоа дали е среќна, или, пак, со скршено срце. Истовремено, старлетата ги ...
сите 57 | | | веќе видена

 Секоја сезона си има по еден препознатлив и впечатлив принт кој го гледаме каде и да се завртиме. Оваа есен/зима сезона тоа дефинитивно е змискиот принт. Го ...
сите 5 | | | веќе видена

 Најголемата животна лекција која сум ја научил досега? Оние коишто се прилепени за тебе од корист како некои паразити, порано или подоцна ќе си го покажат ...
сите 2 | | | веќе видена

 Независно од воспитанието, социјалниот статус, или, пак, екстровертноста, мнозинството припадници на посилниот пол, немаат навика да зборат за своите ...
| | веќе видена

 Нам можеби ни звучи плитко и површно, но изгледот игра огромна улога во поглед на кариерата, особено во светот на славните. Овие мажи се доказ дека губењето ...
сите 7 | | | веќе видена

 „Направете своевиден рај за нив,најубава градина во која во некоја пролет ќе никне баш тој Цвет... Поради кој вреди да се живее.“ Српскиот психолог е познат ...
сите 2 | | | веќе видена

 Ниту ние сме имале детство како нашите родители, ниту нашите деца некогаш ќе знаат какво било нашето. Можеме само да им раскажуваме. Секое време си носи свои ...
| | веќе видена

 Сакате да давате комплименти, но не сте сигурни дали претерувате или можеби не искажувате доволно добро што мислите. Без разлика дали се работи за блиска ...
сите 2 | | | веќе видена

 На сите им е јасно дека животот станува поразличен откако семејството ќе се прошири со деца. Но, никој не знае како навистина изгледа тоа сè додека не го ...
сите 3 | | | веќе видена

next