Полицијата објави дека го уапсила мажот виновен за злоставување на дете, откако неколку пати го ставал своето дете во машина за сушење алишта која некогаш и ја ...
сите 4 | | | веќе видена

Главна тема се директните преноси од фрлањето крстови низ државава, со коментатори, камермани, репортажни коли, репортерки и репортери кои мислиш не се тресат ...
сите 2 | | | веќе видена

Тој има наметлива арома и вкус и дури може да го исплаши вампирот! Тој е исто така меѓу најсилните природни имунолошки стимуланси, но неговата сила не ...
сите 3 | | | веќе видена

Мора да им студи. Мора да им е ладно и да се смрзнуваат. Мора да им се тресат забите и да им се ежи кожата, кога од устата им излегува пареа кога дишат додека ...
| | веќе видена

next