Сите знаете дека рацете треба да се мијат почесто, од време навреме да се брише тастатурата на компјутерот, како и екранот на мобилниот. Постојат хигиенски ...
сите 8 | | | веќе видена

 Дали знаете колку време во просек ѝ е потребно на девојка за да може да спие гола во ист кревет со новото момче? Или пак, за колку време момчето слободно ќе ...
сите 5 | | | веќе видена

 Дали имате желба малку да истражувате и да ги решете мистериите за кои некогаш сте се запрашале, но не сте се потрудиле да го дознаете одговорот? Доколку ...
| | веќе видена

 Да, љубовта и врските се прекрасни, особено чувството дека сте сакани. Но, треба да знаете и дека на некои луѓе тоа не им е потребно за среќа. Уште не е ...
сите 3 | | | веќе видена

 Ако сте љубител на животинчиња, колку пати досега сте им се восхитувале на оние во другите земји на кои професија им е шетање кучиња? Кај нас не постои такво ...
сите 2 | | | веќе видена

 11 септември 2001 година беше кобен ден кој никогаш нема да биде заборавен ниту во САД, ниту пак во светот. Голем број фотографи тогаш излегле на терен и ги ...
сите 2 | | | веќе видена

До 1992 година, Оливер Драгојевиќ беше кантавторот со релативно ниска популарност.Веќе во средни години се чинело дека никогаш нема да ги пополни големите ...
| | веќе видена

Пред да си заминам од дома, со куферот спремен за заминување за преселба во странство, стоев пред огледалото во мојата соба и со очи полни емоции, возбуда и ...
сите 5 | | | веќе видена

next