Во новата зграда на универзитетот Niagara College во Канада, студентите учат како да одгледуваат марихуана, да го проверуваат квалитетот и да ги совладаат сите ...
сите 4 | | | веќе видена

 Некои луѓе едноставно се родени за да ги прекршуваат правилата и не се одредени за да ги следат. Тие имаат свои начини на кои ги завршуваат работите, кои ...
сите 2 | | | веќе видена

 Дали би можеле да протолкувате каква личност е некој според тоа каков е нередот во нивниот дом или простор за работа? На сите најмалку еднаш ни се има ...
сите 5 | | | веќе видена

Кинотеката на Македонија го најави филмскиот циклус „100 години Бергман“, каде од 28 септември до 4 октомври ќе се проектираат девет филмови од и познатиот ...
сите 4 | | | веќе видена

Септември, месец кога се прави зимница. Дел од домаќинките веќе ја направија, а дел се со последни подготовки. Недела во септември. Секоја иста. Во секој двор ...
сите 6 | | | веќе видена

next