Купила куќа од соништата, само по неколку часа животот ѝ станал пекол (ВИДЕО)

Купувањето на куќата од соништата е едно од најдобрите чувства во животот. Но, за Енџи Вајтли првиот ден во новата куќа не бил онаков каков што очекувала. Додека се движела низ куќата слушнала необични звуци во спалната соба. Кога открила од каде доаѓаат тие звуци, се шокирала и ја повикала службата за дератизација. Самохраната мајка Енџи секогаш сонувала за поседување на сопствена куќа. Откако ...

⇐ DailyРепублика ⇒