Кршење камери, снајперисти, бетонски плочи врз глава – најневеројатните приказни од снимaтелите (ВИДЕО)

Најгледаното македонско ток-шоу, Еден на Еден, заврши со студиските епизоди за оваа фантастична осма сезона. Сега продолжуваат Еден на Еден специјалите, а оваа сабота не чека уникатното гостување од луѓето зад камерите – сниамтелите на шоуто! Слушнете ги неверојатните приказни и искуства на четворица сниматели од големиот Еден на Еден тим, оваа сабота во 19 и 15 часот на Телма. Погледнете ја ...

⇐ DailyБркај Работа ⇒