Концерт на Јордан Костов во „Планетариум“

Концерт на Јордан Костов ќе се одржи вечерва, во 21 часот, во „Планетариум“ во МКЦ. Во рамките на циклусот музички вечери во скопскиот планетариум, по подолго време пред македонската јавност ќе се претстави овој инструменталист на хармоника, композитор и аранжер, кој во изминатите четири години живее и работи во Шангај, Кина. Во импровизациската сесија ќе му се приклучат пријателите и колеги ...

⇐ DailyНова Македонија ⇒