Koкан Ајановски: Позитивниот дух е клучот на успехот

Еден од најбрзите македонски тркачи го сподели изворот за неговата инспирација, водство и методи за вежбање. Кокан Ајановски е државен првак во Македонија, кој има освоено државни титули на долги патеки (5 km и 10 km, полумаратон, крос-кантри и планинско трчање), има учествувано и на повеќе светски, европски и балкански првенства во планинско трчање. Бил репрезентативец на Македонија на европско ...

⇐ DailyКајгана ⇒