Кинеска верзија на „Hangover“ со Мајк Тајсон и Мистер Бин

Заплет на филмот: четворица мажи и една девојка тргнуваат на одмор во Макау. Еден од нив ќе се изгуби, другите ќе го бараат. Филмот се вика Top Funny Comedian и се тврди дека нема врска со американскиот хит „Hangover“. А да, во филмот се појавуват Рован Аткинсон како неговиот лик Мистер Бин и боксерот Мајк Тајсон. Познато?

⇐ DailyКајгана ⇒