Кендал Џенер е симпатично провокативна во новата кампања

Кендал Џенер која се труди да изгради врвна манекенска кариера настрана од семејството Кардашијан и нејзините скандалозни сестри одбра доста паметен потег со позирањето за новата кампања на брендот La Perla за пред-есенската колекција. Кендал излега многу самоуверено во новите модели на долна облека и иако е доста провокативна, фотосесијата е симпатично реализирана во висок стил.

⇐ DailyПозитив ⇒