Катарина Ивановска на пролет ќе стане мајка?!

Имено,Катарина со својот партнер Цобе, со кого веќе неколку години е во врска, го очекува своето прво дете.Катарина Ивановска празничниов период го минува во Скопје. Но покрај Новата година кај неа има дополнителна причина за радост. Супермоделот е во петтиот месец од бременоста, пишува вистина.мк. Имено,Катарина со својот партнер Цобе, со кого веќе неколку години е во врска, го очекува своето ...

⇐ DailyВечер ⇒