Катарина Грујиќ е вистинска бомба: Погледнете како изгледа нејзината сестра! (фото)

Од самото појавување на сцената, Катерина Грујиќ го привлече вниеманието со својот глас и стас. Но, ретко кој знае дека таа има сестра која е толку убава како и неа. Сестрата на Кача се вика Бојана, омажена е и има син. Пејачката и нејзината сестра невероватно личат.

⇐ DailyВистина ⇒