Карлеуша обајви фотографија од свекрвата и напиша…

Иако Јелена Карлеуша и нејзиниот сопруг Душко Тошиќ уживаат во луксуз, неговите родители живеат многу скромно. Сепак, колкку и да е зафатен со обврски во Истанбул, или пак со луксузни патувања, Душко не пропушта да го посети родното село Орловат во Војводина. За да покаже колку ја цени свекрвата, Карлеуша неодмна објави фотографија на Инстаграм „Свекрва, Душко. Лека ноќ“. Svekrva!❤Duško❤ Good ...

⇐ DailyРепублика ⇒