Јелена Карлеуша ја покажа свекрва си (ФОТО)

По Адриана Лима и Емина Јаховиќ , и Јелена Карлеуша одлучи да ја покаже својата свекрва, фотографирана со синот Душко Тошиќ . Емина Јаховиќ ѝ го честита роденденот на свекрва си (ФОТО)

⇐ DailyУбавина и Здравје ⇒