Ги изненади сите – ќерката на Трамп се повлече од семејниот бизнис!

Иванка Трамп, ќерка на новиот претседател на САД, Доналд Трамп, ненадејно се повлече од семејниот бизнис. Својата одлука Иванка ја објави вчера на Фејсбук. -Откако мојот татко и официјално стапи на претседателската функција, јас веќе нема да бидам вклучена во работи околу управувањето на компанијата. Уверена сум дека нашата компанија ќе продолжи да оди по патот на развојот- напиша таа. ...

⇐ DailyРепублика ⇒