Имаше само еден јорган и две ќебиња, испратен како куче – Прозбореа пријателите на покојниот татко на Сека Алексиќ

Смртта на таткото на Сека Алексиќ привлече огромно внимание во јавноста, најмногу поради условите во кои покојниот човек живеел. Неговата смрт ги погоди и оние со кои се дружел во Лозница, а најмногу двајца пријатели со кои се гледал секојдневно. Како што вели еден од нив, Александар Станиќ викан Шинтер, Сека наводно не го посетувала својот татко. – Сека не го посетуваше, не доаѓаше воопшто ...

⇐ DailyРепортер ⇒