Го имаме првиот Македонец милионер за 2017 година

Првиот среќен добитник на Милионер џек пот на Државната видеолотарија во 2017 година е М.М. кој освои 1.676.401 денари. Државната видеолотарија на Македонија денеска соопшти дека добивката е освоена на 10 јануари во 17:26 часот во Спорт Лаиф Трејд во скопско Шуто Оризари. М.М. е редовен играч на видеолотариските терминали на Државната видеолотарија на Македонија, а ова е негова прва добивка. Со ...

⇐ DailyРепублика ⇒