Хуманитарен работник ја издаде Анџелина Џоли: Реков дека Медокс е мој син

Тој додаде дека на документите е наведено дека тој е татко на Медокс, само за да се забрза процесот за посвојување. Медкос е член на семејството Пит-Џоли од 2003 година. „Анџелина мораше да го промени неговото име, а тоа морав јас да го направам. Реков дека тој е мој син“ – изјави Сарат, кој додава дека би сакал актерката никогаш повеќе да не се врати во Камбоџа. Таа година се усвоени нови, ...

⇐ DailyКанал 5 ⇒