ХРАБАР ПОТЕГ според светските трендови: Сара Мејс ја избричи главата ама еден ДЕТАЉ е хит! (фото)

Сара Мејс отсекогаш била храбра кога е изгледот во прашање. Таа не се плаши од експерименти, па дури и тогаш кога можно е да добие по некој негативен коментар поради нив. Деновиве таа повторно направи храбра промена. Сара ја избричи половина глава и досега сме ја виделе во вакво изднаие, но сега таа направи линија на неа. На другата половина од главата ја остави косата долга. Дејвид Бекам уште ...

⇐ DailyВистина ⇒