Кои хороскопски знаци се најголемите плачковци?

Рак Тој чувствува онолку емоции како за останатите 10 знаци во зодијакот. Но, луѓето лесно успеваат да го повредат, па Ракот се затвора во школка и често пати на прв поглед делува ладно, незаинтересирано и бесчувствително. Вистината е сосема спротивна. Кога нападите се насочени кон неговите сакани и семејството, Ракот умее болно да штипне. Верен, интуитивен и романтичен, Ракот не успева да ги ...

⇐ DailyЗдравство 24 ⇒