ХИТ НА ИНТЕРНЕТ: Шерифовиќ и го тргна столот на Карлеуша (ВИДЕО)

Еве што се случува зад камерите на Гранд. Аца Лукас и Карлеуша се прегрнуваа, Марија Шерифовиќ ќе ја бутнеше од стол... Погледнете:

⇐ DailyExclusive ⇒