Гол Италијанец ја преплива Фонтана ди Треви (ВИДЕО)

Италијанец се соблече гол и скокна во популарната Фонтана ди Треви. Но, неговата авантура заврши по препливувањето на фонтаната, бидејќи веднаш по излегувањето го пречека полицаец кој го приведе. Туристите биле шокирани од целата ситуација, а некои дури успеале да го снимат овој несекојдевен настан и записот да го објават на социјалните мрежи. Иако на снимката се гледа како полицаецот смирено го ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒