Ѓулсерен се радува на снегот како мало дете! (ФОТО)

Убавата турска актерка Нургул или нам позната како Ѓулсерен од хит серијата “Парампарче„ навистина знае како да ужива во снегот. Убавата актерка се фрла во снегот и прави снежни ангели, таа навистина му се израдува како мало дете.

⇐ DailyExclusive ⇒