(ГАЛЕРИЈА) Официјалните фотографии на „Златните глобуси“ во црно и бело

Ема Стоун, Рајан Гослинг, Мерил Стрип и други ѕвезди позираа за официјалните портрети на 74-тите награди “Златен глобус”. Неверојатните црно-бели фотографии се дело на познатото фотографско дуо Mert Alas и Mac Piggot (Мерт и Маркус). Со овие слики асоцијацијата на странскиот печат во Холивуд сакала да се доближи малку до стариот холивудски гламур. На кадрите позираат само победниците и дел од ...

⇐ DailyЛокално ⇒